Wat eten we vandaag?

De vraag, elke week weer, wat eten we deze week? Standaard staat er een pasta, vis, aardappels, vlees en groente op ons menu. Maar ik raakte een beetje in een sleur. Vaak aten we hetzelfde en ik vond het tijd voor verandering. Vandaag deel ik met jullie recepten die net even anders zijn. Maar wel lekker en simpel zijn.

Ovenschotel met prei en kerrie, deze is zo lekker! Bij iedereen hier thuis valt deze in de smaak. Zeker de moeite waard om te proberen. Ik vond dit heerlijke recept op lekker en simpel.

Voor mijn ouders, mijn zus en haar gezin maakte ik vorige week een hartige taart met gehakt en sperziebonen. Deze viel bij 7 van 9 de personen in de smaak. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik er iets meer kerrie in heb gedaan dan het recept aangeeft. Maar zo kun je elk gerecht naar jouw smaak maken.

Voor onze date nigth maakte ik Tostada’s met pulled chicken. Zo lekker als het klinkt, zo lekker is het ook echt. Wat een verrassing was dat. Zelf zou ik nooit voor iets met ‘pulled chicken’ kiezen in een restaurant omdat het mij onbekend is, maar wauw wat was dit lekker zeg. We hebben hier allebei erg van genoten.

Deze drie recepten komen van lekker en simpel, een leuke website voor recepten die te maken zijn voor iedereen. Waar haal jij je inspiratie voor koken vandaan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *