Verjaardagswensen in de Corona – tijd

Het Corona virus heeft ons al lang in de greep. Veel activiteiten kunnen niet doorgaan door het virus. Vele verjaardagen gaan voorbij zonder dat ze mogen gevierd worden. Maar hoe gaan wij hiermee, hoe wensen wij de jarigen toch een fijne dag toe?

In het begin van de Corona tijd dachten wij nog vaak van over elke weken zullen we de verjaardagen allemaal inhalen, helaas leek dat allemaal anders te zijn, maar toch willen wij de jarigen wel laten weten dat we aan hun denken, maar hoe?

Een kaartje
Natuurlijk is het leuk om een appje te ontvangen met felicitaties, maar hoe leuk is het om een brievenbus vol kaartjes te ontvangen? Een kaartje is toch wel een stukje specialer dan een appje. Zo werd mijn nichtje in maart 11 jaar. Ze baalde enorm dat ze haar verjaardag niet kon vieren. Daarom heb ik allemaal bekenden gevraagd of ze haar een kaartje wilde sturen, direct naar haar of via mij. Op haar verjaardag hadden we maar liefst 40 felicitatie kaarten van allemaal bekenden. Super leuk, het toverde een lach op haar gezicht.

Lekker
Een kaartje met wat lekkers? Denk eens aan een stuk lekkere chocolade of een zak met drop? De favoriete chips van de jarige of een verrassingspakket met allerlei lekkere dingen? Leuk inpakken en voor de deur zetten van de jarige of je kunt het natuurlijk ook laten bezorgen.

Bloemen
Een bosje bloemen laten bezorgen (door een lokale bloemist). De jarige zou echt verrast zijn en het waarschijnlijk niet verwachten. Toch een beetje kleur op een dag die anders gevierd word met vrienden en familie.

Ballon
De verjaardagen van kinderen mag natuurlijk niet vergeten worden. Een leuke heliumballon is altijd leuk om cadeau te krijgen. Vooral het moment wanneer ze het niet verwachten en er uit zo’n grote doos een ballon naar boven stijgt.

Cadeautje
Niks is leuker om iemand een cadeautje te geven. Koop een cadeautje, pak hem leuk in en bezorg deze persoonlijk aan de jarige. Zet het cadeautje voor de deur en zo kun je de jarige ook nog even persoonlijk feliciteren met een 1.5 meter knuffel of een blaas kusje.

Heb jij de jarigen verrast in de Corona – tijd? Of ben je zelf verrast omdat je jarig was? Ik ben erg benieuwd naar jullie idee├źn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *