Traktatie afscheid kinderdagverblijf

Jack gaat al sinds hij 3 maanden is naar het kinderdagverblijf. Hij heeft het altijd heel erg leuk gevonden. Maar nu is hij 2,5 jaar en gaat hij naar de PeuterPlus groep. Voor velen van jullie is dat vergelijkbaar met de Peuterspeelzalen. Tijd voor een leuke traktatie voor de kinderen en niet te vergeten voor de leidsters.

Bij de Ikea kocht ik deze super leuke en schattige vinger poppetjes. Deze vinger poppetjes zijn de topping op deze kaasstengels. Makkelijk, maar ook super leuk. Iets lekkers en iets leuk om mee te nemen naar huis.

Voor de lieve leidsters van het kinderdagverblijf koos ik een leuk kopje, gekocht bij de action. Met daarin theezakjes ‘even opfleuren’ van Pickwick en een koekje. Aan deze leuke kopje heb ik een kaartje gemaakt met ‘Deze thee is voor als je me mist. High five Jack’.

Zo spannend, ik ben zo benieuwd hoe Jack het op de PeuterPlus gaat vinden, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het helemaal goed gaat komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *