Shopblog | Peuter

De herfst is begonnen en eerlijk gezegd vind ik dat het best frisjes begint te worden. Afgelopen 3 weken hebben we nog mooi weer gehad, maar nu kun je echt wel een jas aan hebben. Afgelopen week gingen we even met ons 3en winkelen bij de Primark in Enschede. Benieuwd naar wat wij hebben gekocht? Kijk gezellig mee.

Deze shirts mochten niet ontbreken in Jack zijn winkelmandje. Het eerste shirt vind ik zelf ook erg leuk. De 2e, is echt Jack zijn eigen keus geweest. Zelf zou ik hem niet hebben gekocht, maar ik vind het erg belangrijk dat hij zelf keuzes leert maken. En ach het is toch een leuk shirt voor school of voor de gym?

Nu de koude dagen er aan komen kon ik deze vesten en trui niet laten liggen. Hoe makkelijk is een vest, makkelijk en fijn voor de dagen die nog twijfelachtig zijn. Makkelijk zelf aan en uit te trekken. De trui met ‘verfspetters’ erg leuk, deze koos Jack zelf uit.

Bij de winter hoort natuurlijk een winterjas. Dit jas vonden wij en koste maar €23,-. Ideaal want waar wij(volwassenen) wel meerdere jaren met een jas kunnen doen, passen kinderen de winterjas meestal maar 1 jaar.

Dino’s en dieren uit de dierentuin zijn het nu helemaal bij Jack. Hij kwam zelf deze sokken tegen en natuurlijk mag hij ze dan mee nemen. Super leuke sokken met 5 verschillende dieren uit de dierentuin.

Als laatste, maar zeker niet de minste. Deze gympen, ideale schoenen voor kinderen. Want ken je dat, net nieuwe schoenen gekocht en dan binnen een uur zijn de neuzen al versleten. Deze schoenen met ‘rubbere’ neuzen zijn ideaal. Ze slijten niet zo snel en kunnen best veel hebben. En voor €8,- zijn het de ideale schoenen voor buitenspelen of voor school.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *