Jack zijn verjaardag | Traktatie op het kdv

Elk jaar weer een nieuwe uitdaging. Een leuke en originele traktatie bedenken voor het kinderdagverblijf. Dit jaar vieren we Jack zijn verjaardag met het thema piraten, dus ook de traktatie zal in het thema moeten passen. Alles zit nu dicht en Jack gaat niet naar het kinderdagverblijf, toch wil ik vandaag de traktatie met jullie delen.

Brainstormen, wat voor een traktatie kun je bedenken met het thema piraten. Al snel kom je op een piratenboot, met van alles zou je een boot kunnen bedenken. Als Jack een piratenvlag ziet wordt hij altijd erg enthousiast dus dat moest er na mijn mening sowieso opkomen. Bij Mister Ali bestelde ik ooglapjes 24 stuks voor €3,34 en prikkers ik vorm van een zwaard 100 stuks voor €2,08. De krokodillen kocht ik bij de Jumbo.

Ik kan natuurlijk een hele werk instructie geven, maar volgens mij zegt de afbeelding voldoende. De krokodil maakte ik vast met een mengsel van poedersuiker met een klein beetje water.

Voor de leidsters moet natuurlijk ook worden gezorgd. Maar wat geef je de leidsters? Chocolade? Ik heb altijd het idee dat ze dat al heel veel krijgen. Ik koos voor een Mug Cake. Deze kocht ik bij de Jumbo voor maar €0,87 per stuk. Leuk inpakken in cellofaanpapier en niet te vergeten het ooglapje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *