Jack zijn verjaardag | Het feestje?

Jack is net zoals velen in de tijd jarig dat het Corona virus Nederland in zijn macht heeft. Hoe vier je dan een verjaardag? Ik had al grootse plannen, maar wij willen het risico niet lopen dat iemand op Jack zijn verjaardag het Corona virus overdraagt. Daarom vierde wij het klein en intiem met ons 3tjes.

Het begon de avond van te voren. De taart heeft Jack zelf uitgezocht, hij koos voor een piraten aardbeientaart. Deze hebben wij zelf de dag van te voren gemaakt. De huiskamer extra versierd, want Jack zal weten dat hij jarig is. Extra veel ballonnen want als Jack ergens van houdt zijn het ballonnen. Het verjaardagscadeau hebben we al uit de verpakking gehaald en in elkaar gezet. Natuurlijk wel ingepakt want het is geen cadeautje als je het niet kan uitpakken.

We kozen ervoor dat Jack zelf de dag zou mogen bepalen. Wat wil je als ontbijt? Fruit. Wat wil je als lunch? Piraten aardbei taart. Wat wil je als avond eten? Pizza. We hebben overdag nog video gebeld met opa’s en oma en andere lieve familie.

Maar hoe maakten wij Jack zijn dag nu extra speciaal? Wij toverden ons zelf om tot piraten. Jack zijn reactie, geweldig! Wauw hij was helemaal hyper. Jack wilde zich niet verkleedden. We speelden met ons drie├źn piraatje, keken samen naar ‘Jake en de nooit-gedacht-land piraten’ en gingen verkleed en wel naar grootoma een taartje brengen. Het mooiste als ouders zijnde is om je kind te genieten. Deze missie is voor de volle 100% geslaagd.

Jack kreeg veel leuke en lieve kaartjes. Al die enveloppen open maken, dat is al een feestje opzicht. Zo leuk dat mensen er aan denken om een kaartje te sturen. Ook werden er cadeautjes bij de deur afgegeven en er kwam zelfs een cadeautje met de post mee. Super leuk en lief, Jack was helemaal jarig! Dankjewel allemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *