Fotoshoot met het gezin

Ken je dat? Je heb zoveel foto’s van je kinderen op je telefoon. Ook je kinderen met je partner, maar foto’s van jezelf en je kinderen die zijn minimaal. Wij gingen zondag op pad met een hobby fotograaf en hebben een leuke gezinsshoot gedaan.

De heerlijke ochtend zon, die veel warmte gaf, waardoor we fijn zonder jas op de foto konden. Foto’s van Jack alleen maar ook zulke leuke gezinsfoto’s. Nu is het niet heel makkelijk om van Jack foto’s te maken, hij houdt er niet van om stil te zitten. Even in de camera kijken is er ook niet bij. Daarom hebben wij de fotograaf de uitdaging gegeven om leuke spontane foto’s te maken. Niet vragen om te gaan poseren want dat gaat niet werken bij Jack.
We zijn het park in gegaan en hebben daar een super leuke shoot gaat met hele leuke foto’s als resultaat.

Wij hebben een leuke spontane foto op aluminium laten afdrukken. En kijk het resultaat eens! Wij zijn hier zo ontzettend blij mee. Wij bestelde deze foto 11 november bij studentendrukwerk.nl en werd op 13 november al bij ons thuis bezorg. Wat een levertijd, z├│ fijn. Want het liefst heb je de foto waar je trots op bent direct in huis.

Wat ik nog wel leuk vind om te delen met jullie is dat je echt heel makkelijk en snel je foto’s kunt bestellen op studentendrukwerk. En niet alleen foto’s maar ook agenda’s, notitieboeken, retroprints, verslagen, scriptie, folders en zelfs je eigen boek. Neem zeker eens een kijkje, het is de moeite waard. Het wordt echt super netjes, beschermt verpakt en geleverd. En als kers op de taart mag ik jullie korting geven op jullie bestelling met de kortingscode: mamavanjou

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *