Foto foto aan de wand

Je kent het vast wel. Duizenden foto’s op je telefoon. Maar wat doe je er uit eindelijk mee? Ik ontdekte kort geleden de fotofabriek of ik tevreden ben? Vandaag deel ik mijn ervaring met fotofabriek.

Wat is de moderne tijd toch mooi. Je eigen fotoboek maken zonder aan de keuken tafel te zitten met een foto album, pen, papier, schaar en lijm. Wat fijn dat het tegenwoordig allemaal digitaal kan. Bij de Fotofabriek kun je dit via een offline software doen maar je kan het ook direct online maken. Hoe makkelijk is dat. Mijn ultieme tip voor een digitale fotoboek? Zoek voor de tijd de foto’s uit die je in het fotoboek wilt plaatsen en plaats deze in een apart mapje, zo heb je alle foto’s bij elkaar en hoef je tijdens het maken van het album niet meer te zoeken in alle mappen.

Maar maak jij toch liever zelf je fotoboeken? Ben jij zo creatief? Of wil jij fotolijstjes vullen? Dan kun je natuurlijk zelf de foto’s afdrukken. Dit gaat super makkelijk via de Fotofabriek, niet alleen kun je foto prints afdrukken, maar ook posters, vergrotingen, foto’s in een lijst, fotostrips en retrofoto’s.

Zelf drukte ik 8 retroprints af, zo leuk je kunt ze heel snel en gemakkelijk bewerken. Je kunt er zelf decoraties bij in voegen (die trouwens super mooi verdeeld zijn onder verschillende categorie├źn). Ook kun je zelf teksten aan de foto toevoegen en de achtergrond kun je wijzigen. Super veel opties en echt waar ‘een kind kan de was doen’ zo gemakkelijk werkt het.

Misschien vraag je je wel af wat moet je met retrofoto’s? Ik vind foto’s zoals ze uit een Polaroid komen super gaaf. Ze hebben iets bijzonders. Deze rekjes had ik nog op zolder liggen, ik vond ze super leuk en kocht ze enkele jaren geleden, maar wist niet wat ik er mee moest. Nu ik deze gave foto’s heb vond ik een foto rek erg leuk.

Hoe ik de Fotofabriek heb ervaren? Het is een super handige website en erg makkelijk in gebruik. Je wordt via de mail goed op de hoogte houden van jou bestelstatus. Zaterdag avond besteld en ik had dinsdag de foto’s al in huis. Dus ook nog eens een snelle service. Ik hou ervan. Ook de kwaliteit liegt er niet om. Het zijn stevige retrofoto’s en mooi mat afgewerkt. Ik hou ervan! Dus zou ik de Fotofabriek aanraden? Jazeker! Neem zeker eens een kijken op hun website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *